Ρίξτε μια ματιά μέσα σε αυτό το βραβευμένο σπίτι όνειρο Waikato

Όταν ένα ζευγάρι της πόλης μετακόμισε στην ύπαιθρο Waikato, ανακαινίστηκαν ένα υπάρχον σπίτι σε στυλ βίλας για να δημιουργήσουν το σπίτι των ονείρων τους

Ρίξτε μια ματιά μέσα σε αυτό το βραβευμένο σπίτι όνειρο Waikato

Ήταν τα στρέμματα των καταπράσινων εκτάσεων που η Ρεβέκκα και ο Richard Carver ερωτεύτηκαν όταν είδαν την περιουσία του Waikato που τώρα αποκαλούν σπίτι τους.

Το ζευγάρι, που ζούσε στο παρελθόν στο αστικό Parnell στο Όκλαντ, είδε τη χώρα να είναι η ιδανική τοποθεσία για την ανύψωση των παιδιών τους - Percy, τέσσερα και Petal, πέντε - και ξεκίνησε μια υπερβολική ανακαίνιση που κέρδισε τους εγγεγραμμένους οικοδόμους του Waikato 2016 Supreme Renovation of το έτος.

Ενώ η ανακαίνιση μπορεί να φανεί μια ασυνήθιστη επιλογή για το δίδυμο, που κατέχει την οικοδομική εταιρεία Jennian Homes, και οι δύο αγαπούν τις βίλες και είδαν τις δυνατότητες της κατοικίας έξι υπνοδωματίων που ήταν ήδη στη γη. Είχε ανακαινιστεί από προηγούμενους ενοικιαστές, αλλά οι Carvers ήθελαν να προσαρμόσουν το σπίτι ώστε να ταιριάζουν στο δικό τους γούστο και ανάγκες.

"Ήταν κρύο, σκοτεινό και αρκετά καταθλιπτικό όταν το αγοράσαμε, αλλά οτιδήποτε είναι ζωγραφισμένο λευκό κάνει έναν κόσμο διαφοράς", λέει η Rebecca για τις επιλογές χρωμάτων τους. "Και απλά μισώ το να είναι κρύο, έτσι ξόδεψαμε μια περιουσία στα συστήματα θέρμανσης. Η οικειότητα ήταν πολύ σημαντική - θέλαμε να είναι φιλόξενη στους ανθρώπους.

"Η κουζίνα παίρνει ένα τεράστιο ποσό ηλίου και η κύρια κρεβατοκάμαρά μας είναι επίσης μια υπέροχη ηλιόλουστη περιοχή", λέει. "Θα προμηθεύσω την κύρια κρεβατοκάμαρα με κάποιες καναπέδες και καρέκλες, έτσι ώστε να είναι ένα ωραίο μέρος για να περάσετε χρόνο".

Η κύρια κρεβατοκάμαρα είναι μια σημαντική περιοχή για την Rebecca, που θέλει να έχει ένα φιλόξενο χώρο για να υποχωρήσει τη νύχτα μετά από μια κουραστική μέρα εργασίας και τη φροντίδα των μικρών παιδιών. "Είχαμε μια πραγματικά όμορφη κύρια κρεβατοκάμαρα στο Parnell και από τότε έχω συνειδητοποιήσει ότι είναι σημαντικό. Είναι πολύ ωραίο να μπορείτε να ανεβείτε και να απολαύσετε την κρεβατοκάμαρά σας. "Η ζεστασιά του σπιτιού αυξήθηκε με την τοποθέτηση παχύ χαλιού σε ορισμένες περιοχές του σπιτιού.

"Αγαπώ τα χαλιά μου", λέει η Rebecca. "Είναι το νάιλον βαμμένο με λύση Irvine - αισθάνεται τόσο ωραία. Πήγαμε για ένα πραγματικά παχύ υπόβαθρο και πλούσιο χαλί. Όπου υπήρχε ξύλινο δάπεδο σε περιοχές υψηλής χρήσης, διατηρήσαμε αυτό. "

Η Ρεμπέκα λέει ότι το μέγεθος του πάγκου της κουζίνας ήταν μια απόφαση που έγινε για να ταιριάζει στην υπάρχουσα μορφή του δωματίου. «Ήθελα πραγματικά ένα κελάρι του μπάτλερ και ο αρχικός σχεδιασμός είχε ένα, αλλά επειδή το δωμάτιο είναι μακρύ και κοκαλιάρικο, απλά δεν επρόκειτο να δουλέψει, οπότε είχαμε πολλά ντουλάπια», λέει.

Η Ρεβέκκα, που έχει μια μακρόχρονη αγάπη για το μονόχρωμο, γρήγορα θέλησε να βάλει αυτό το σήμα στο σπίτι. Το χρωματικό σχήμα κυριαρχεί σε όλη τη διακόσμηση, τα έπιπλα και τα διακοσμητικά τοίχων, όπως η πρόσφατα εκτυπωμένη ασπρόμαυρη εκτύπωση Audrey Hepburn στο σαλόνι. Η οικογένεια ταξίδεψε ενώ έγιναν οι εργασίες ανακαίνισης, οι οποίες είχαν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. "Κάλεσα τον οικοδόμο μας, John Macdonald, αρκετά τακτικά και ήταν πραγματικά υπέροχος", λέει η Rebecca.

"Είναι λίγο δύσκολο όταν χρειαζόταν αποφάσεις σχετικά με κάτι όπως ποια λαβές πόρτας να χρησιμοποιήσουν. Δεν θα μπορούσα να αποφασίσω απλά να δω μια φωτογραφία, έτσι αρνήθηκα να επιλέξω μέχρι να φτάσω στο σπίτι. Αυτές οι αποφάσεις θα είναι μαζί σας για μεγάλο χρονικό διάστημα, έτσι δεν με νοιάζει αν δεν είχαμε λαβές για ένα μήνα ή δύο. "

Η βοήθεια με το makeover προέρχεται επίσης από τον αρχιτέκτονα, τον σχεδιαστή κουζίνας και τον εσωτερικό διακοσμητή. "Επιλέξαμε τον Julian Guthrie ως αρχιτέκτονα επειδή αγοράσαμε προηγουμένως το σπίτι του από τον Parnell, τον οποίο είχε ανακαινίσει και μας άρεσε. Ο Mal Corboy έκανε το σχεδιασμό της κουζίνας και για τα δωμάτια των παιδιών είχα μια πραγματικά μεγάλη κυρία - Victoria Halford της Παιδικής Σουίτας. Ενώ το υπόλοιπο σπίτι δεν ήταν πραγματικά τελειωμένο όταν μετακόμισε μέσα, ήταν σημαντικό για εμάς ότι τα υπνοδωμάτια των παιδιών ήταν. "

Η Ρεμπέκα σχεδιάζει να βρει κάποιον που να βοηθήσει με τη διακόσμηση μετά την ανακαίνιση. «Είμαι λογιστής και ενώ γνωρίζω το θέμα της μεγάλης εικόνας, υπάρχει μια πραγματική τέχνη στο στυλ».

Το σπίτι είναι μια περίεργη υπόθεση. Η πισίνα σπιτιού σπορ ένα παρακείμενο υπνοδωμάτιο και μπάνιο (σπίτι στο au pair τους) και στην άλλη πλευρά του σπιτιού, ένα δεύτερο γκαράζ έχει μετατραπεί σε ξενώνα.

"Ο τελευταίος ιδιοκτήτης ήταν σε ψάρεμα και βάρκες, έτσι ώστε όπου μπορείτε να δείτε ένα γκαράζ, υπήρχε άλλο του ίδιου μεγέθους. Μας αρέσει να έχουμε επισκέπτες, έτσι βγήκαμε εκείνο το δεύτερο γκαράζ και το έκανα σε μια περιοχή φιλοξενίας, με δύο κρεβατοκάμαρες, το καθένα με δικό του μπάνιο και ένα σαλόνι για τους επισκέπτες. Είναι υπέροχο γιατί είναι απόλυτα ξεχωριστό από εμάς - μπορούν να έχουν την δική τους είσοδο και να είναι αυτοτελείς. "Το ζευγάρι αγόρασε επίσης γειτονικά δύο εκτάρια γης, όπου έχουν χτίσει το γραφείο τους στο σπίτι. "Είχε ένα τεράστιο υπόστεγο σε αυτό, έτσι έχουμε δημιουργήσει ένα γραφείο μέσα στο υπόστεγο. Βάζουμε επίσης ένα υπνοδωμάτιο και ένα μπάνιο. "

Ενώ η εστίαση της Rebecca ήταν στην εμφάνιση και την αίσθηση του σπιτιού, ο Ρίτσαρντς ήταν στην πρακτικότητα του. "Ήθελε τα πάντα να είναι λειτουργικά", λέει η Rebecca. "Ήθελα ένα μαρμάρινο πάγκο - μου αρέσουν τα Καράρα και τα μαρμάρινα παγκάκια, αλλά λεκιάζουν και είναι πολύτιμα - και είπε« τίποτα ». Ο πάγκος μας είναι μήκους έξι μέτρων, οπότε υπάρχουν πολλά. "

Επιλέγουν μια κομψή εναλλακτική Corian. Οι Carvers έχουν καθυστερήσει πλήρως την επίπλωση και το στυλ του σπιτιού μέχρι να περάσουν περισσότερο χρόνο σε αυτό. "Είναι πολύ καλό να ζούμε εκεί για λίγο και να αποφασίσουμε πώς να χρησιμοποιούμε κάθε δωμάτιο", λέει η Rebecca. "Είναι κάτι που δεν θέλετε να βιαστείτε - μου αρέσει να παίρνω το χρόνο μου - και αν ο Richard και εγώ δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε, απλά δεν κάνουμε τίποτα μέχρι τελικά να τον πείσω στον τρόπο σκέψης μου!"

Ωστόσο, ο Ρίτσαρντ έκαναν τον δρόμο σε μερικές μετρήσεις - συγκεκριμένα το εννέα τρύπα που έβαλε πράσινο δίπλα στην πισίνα και το γήπεδο γκολφ τριών γηπέδων στην γειτονική γη του σπιτιού. Το ζευγάρι έχει μεγάλα υπαίθρια σχέδια για τη γη.

"Προσπαθούμε να το κάνουμε πραγματικά υπέροχο για τα παιδιά. Οι οικοδόμοι πρόκειται να χτίσουν ένα playhouse κοντά στην πισίνα και στα όρια μας, υπάρχει ένας μακρύς χώρος όπου θα βάλουμε μια ιπτάμενη αλεπού. Υπάρχει επίσης γήπεδο τένις και γήπεδο κρίκετ. "

Οι Carvers έχουν εργαστεί σκληρά για να διατηρήσουν την παλιά γοητεία της βίλας με χαρακτηριστικά όπως λουτρό νυχιών και πολυελαίους, ενώ ταυτόχρονα τον εκσυγχρονίζουν για ζεστασιά και λειτουργία. Η διαδικασία, λένε, μπορεί να ήταν πιο δαπανηρή από την οικοδόμηση από το μηδέν, αλλά το αποτέλεσμα είναι ένα μοναδικό σπίτι με ιστορία και μέλλον.

Λέξεις από : Nicola Russell. Φωτογραφία από : houseoftheyear.co.nz.

Αυτή η ιστορία αρχικά εμφανίστηκε στο Now To Love

Αφήστε Το Σχόλιό Σας

Please enter your comment!
Please enter your name here