Αυτή η οικογένεια μεταμόρφωσε το σπίτι τους στο Papamoa με δροσερό παράκτιο στυλ

Είναι όλα φωτεινά και χαλαρά σε αυτό το κομψό σπίτι και στούντιο Papamoa, χάρη σε μια προσεκτική ανακαίνιση δύο σταδίων από ένα δημιουργικό ζευγάρι

Γνωρίστε και χαιρετήστε

Ο Gus Herniman, σύμβουλος ασφάλειας, Abbie Herniman, ιδιοκτήτης του The Home Maker Renovations & Interiors, Cass, 17, Ava, 5 και Finn, 1, συν το Smudge the cat.

Αυτή η οικογένεια μεταμόρφωσε το σπίτι τους στο Papamoa με δροσερό παράκτιο στυλ

Αφού μετακόμισε στην όμορφη παραλία Papamoa το 2011, η Abbie και ο Gus Herniman άρχισαν να ψάχνουν για το πρώτο τους σπίτι για να αγοράσουν ως ζευγάρι. Το επάνω μέρος της λίστας επιθυμιών τους ήταν ένα σπίτι ανακαίνισης έτοιμο σε μια μεγάλη περιοχή σε κοντινή απόσταση από το surf.

Το Papamoa, ένα προάστιο της Tauranga, αποτελείται σε μεγάλο βαθμό από νέες υποδιαιρέσεις, οπότε ήταν μια πρόκληση για τον Abbie και τον Gus να βρουν ένα σπίτι με χαρακτήρα. Αλλά όταν ο Abbie μπήκε σε ένα σπίτι της δεκαετίας του 1970 ένα μπλοκ πίσω από την παραλία και είδε τις πανέμορφες ξύστρες ξύλινες οροφές, δεν θα μπορούσε να περιέχει τον ενθουσιασμό της. "Δεν θα μπορούσα να βοηθήσω τον εαυτό μου, έλαβα έξω, " μου αρέσει! Προσφέρουμε σίγουρα μια προσφορά! ", Η οποία απέχει πολύ από το συμφωνημένο σχέδιο παιχνιδιού να παίζει δροσερό γύρω από τον κτηματομεσίτη. Εκτός από το ερωτευμένο σπίτι Abbie 120 τετραγωνικών μέτρων που είχε ερωτευτεί, υπήρχε μια κοκκινομάλλης 70 τετραγωνικών μέτρων στο τμήμα, ώριμη για ανακαίνιση.

Το ζευγάρι έχει κοινό ενδιαφέρον για το σχεδιασμό και την αρχιτεκτονική και ήταν ενθουσιασμένοι που εργάζονταν σε ένα έργο μαζί, έχτισαν και ανακαινίστηκαν αρκετές φορές πριν από τη συνάντηση. Οι ιδέες ανακαίνισης πετούσαν ακόμη και πριν μετακινηθούν, με ποικίλα σχέδια να σκονίζονται σε χαρτοπετσέτες σε τοπικές καφετέριες. "Την εποχή εκείνη, ήμουν πραγματικά ληφθεί από ευρωπαϊκά καλοκαιρινά σπίτια με όλα-μαύρο εξωτερικούς χώρους και άσπρο εσωτερικό. Μόλις είδα αυτό το σπίτι, ήξερα ότι θα ταιριάζει τέλεια σε αυτό το βλέμμα ", λέει ο Abbie.

Δομικά στοιχεία

Ο Gus και ο Abbie ανέλαβαν τις υπηρεσίες του έμπειρου τοπικού οικοδόμου και του φίλου Willie Reid να φέρουν τις ιδέες τους στην πραγματικότητα. "Έχει άψογη χειροτεχνία, είναι ένας πραγματικός τεχνίτης και, ευχαριστώ καλοσύνη, είναι πολύ υπομονετικός καθώς ήμουν διατεθειμένος να πάρει κάθε λεπτομέρεια ακριβώς!" Λέει ο Abbie.

Αρχικά, το ζευγάρι σχεδίαζε να ενταχθεί στο σπίτι της γιαγιάς, αλλά, όπως συμβαίνει συχνά, το προβλεπόμενο κόστος υπερέβη τον προϋπολογισμό τους, οπότε καταρτίστηκε ένα νέο σχέδιο για να διατηρηθούν τα κτήρια χωριστά και να αντιμετωπιστεί η ανακαίνιση σε δύο φάσεις. Η πρώτη φάση περιλάμβανε την προσαρμογή του αρχικού κτηρίου σε νέο επίπεδο. η δεύτερη φάση θα έβλεπε την κοπέλα να μετατραπεί σε στούντιο για τον εφηβικό γιο και τους καλεσμένους του ζευγαριού.

Κατά τη διάρκεια της πρώτης φάσης, όλα από το δάπεδο μέχρι την οροφή ενημερώθηκαν στο σπίτι. Το σπίτι επεκτάθηκε επίσης κατά 30 τετραγωνικά μέτρα για να ενσωματώσει μια μεγάλη κουζίνα που ρέει σε ένα καλυμμένο κατάστρωμα.

Τα λεφτά μιλάνε

Για να αποφευχθεί η υπερκεφαλαιοποίηση, η Abbie και ο Gus επένδυσαν χρήματα με σύνεση σε μερικούς βασικούς τομείς. Αυτές περιλαμβάνουν την εγκατάσταση μεγάλων συρόμενων θυρών, οι οποίες συνδέουν την κουζίνα με το κατάστρωμα και μπορούν να ωθηθούν πίσω εντελώς από τη θέα και να αναπαραγάγουν τις αρχικές οροφές ramu οροφής σε όλη την έκταση και την τοιχογραφημένη περιοχή. Ο Abbie λέει ότι αυτά τα περίτεχνα χαρακτηριστικά αξίζουν την πρόσθετη δαπάνη, καθώς εξασφαλίζουν την ομαλή άντληση των παλιών και νέων τμημάτων του σπιτιού.

Κουζίνα όνειρα

Το επάνω μέρος της λίστας επιθυμιών του ζευγαριού ήταν ένα μεγάλο κεντρικό νησί. Επιλέγουν έναν πάγκο μήκους τριών μέτρων, οπότε υπάρχει αρκετός χώρος για τους φίλους και την οικογένεια να συγκεντρωθούν.

Η μεγιστοποίηση της αποθήκευσης ήταν επίσης απαραίτητη για να διατηρηθεί ο χώρος ακατάλληλος. «Προσπάθησα να σχεδιάσω την κουζίνα, ώστε να υπάρχει χώρος για τα πάντα. Υπάρχει ακόμη και ένα ντουλάπι για να κρεμάσετε τις σχολικές τσάντες των παιδιών », λέει ο Abbie. Η ζεστασιά προστίθεται στο χώρο μέσω των φώτων κρεμαστού Floral ply του David Trubridge. "Αν υπάρχει ένα πράγμα που θα άλλαζα, θα ήταν να προσθέσω ακόμα περισσότερη ξυλεία στο σπίτι", λέει ο Abbie.

Έξυπνο στυλ

Ο εσωτερικός προϋπολογισμός τους εξαφανίστηκε κατά την ανακαίνιση, οπότε η Abbie έπρεπε να είναι δημιουργική με το στυλ της. Αγόρασε πολλά μεταχειρισμένα και φιλικά προς τον προϋπολογισμό αντικείμενα και ίδρυσε μερικά κομμάτια. "Αγαπώ τα σπίτια που καλλιεργούνται αργά με την πάροδο του χρόνου, έτσι ώστε διάφορα αντικείμενα να λένε μια ιστορία ή να θυμούνται μια μνήμη. Χαίρομαι που αφήνω το σπίτι μας να εξελιχθεί καθώς επενδύουμε αργά σε ειδικά κομμάτια ή συναντάμε πράγματα που αγαπάμε », λέει.

Τα φυτά και οι εκτυπώσεις τέχνης προσθέτουν επίσης ενδιαφέρον στο χώρο. "Δεν είμαι σίγουρος τι ακριβώς να ονομάσω το ύφος μου", λέει ο Abbie. "Αγαπώ τα σπίτια του Byron Bay - λευκά σε λευκό στο άσπρο, λίγο boho με πολύ πράσινο. Είχα μικτή επιτυχία με τη διατήρηση των ζωντανών φυτών, τόσο πολλοί από αυτούς είναι πλέον ψεύτικοι! "

Μια νέα καριέρα

Η Abbie αγαπούσε τη διαδικασία σχεδιασμού και διαχείρισης έργων για την ανακαίνιση τόσο πολύ που μετά την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης ξεκίνησε το The Home Maker, μια μικρή εταιρεία που ανακαινίζει και στυλει τα σπίτια προς πώληση. Το πρώτο της έργο ήταν το "The Bach", ένα μικροσκοπικό ακίνητο στην παραθαλάσσια κατοικία που μεταμόρφωσε για μεταπώληση. "Ήταν τρομακτικό να βγάλω τον εαυτό μου και να επιστρέψω στον εαυτό μου, αλλά βρήκα κάτι που πραγματικά αγαπώ και ιδανικά θέλω να κάνω μια σταδιοδρομία", λέει ο Abbie.

Εργασία στούντιο

Δύο χρόνια μετά την ολοκλήρωση της επέκτασης, με ένα άλλο μωρό που προστέθηκε στην οικογένεια και τα παιδιά που ξεπέρασαν τα υπνοδωμάτια, οι Abbie και Gus αντιμετώπισαν τη δεύτερη φάση: μετατρέποντας την κατσίκια για να δημιουργήσουν χώρο για τον εφηβικό γιο Cass και να επισκεφτούν τους φίλους και την οικογένειά τους.

"Θέλαμε να εισάγουμε κάποιο από το χαρακτήρα από το κεντρικό σπίτι στο διαμέρισμα, έτσι αποφασίσαμε να αφήσουμε τα φράγματα ανοικτά στο χώρο του στούντιο στούντιο", λέει ο Abbie. "Ο οικοδόμος και ο σοφός μας με μισούσαν για τη δουλειά του, αλλά συμφώνησαν ότι το αποτέλεσμα αξίζει τον κόπο." Οι πόρτες και οι ντουλάπες με επένδυση και μια συρόμενη πόρτα σε αχυρώνα που οδηγεί στην κρεβατοκάμαρα του Cass προσφέρουν επιπλέον χαρακτήρα. Η σκεπαστή οροφή επέτρεψε ένα μικρό ημιώροφο με επιδαπέδια θέρμανση και τηλεόραση.

Gallery | 12 φωτογραφίες
Δείτε περισσότερα από το σπίτι του Papamoa εδώ

Για να φτάσει ο χώρος σε ένα πρότυπο συναίνεσης, έπρεπε να ανατραπεί πίσω στο πλαίσιο και να έχει ένα νέο τσιμεντένιο δάπεδο χύνεται, η μόνωση εγκαθίσταται και όλα τα υδραυλικά και ηλεκτρικά έργα αναδιοργανώνονται. Ήταν μια εξαντλητική διαδικασία, με τον Gus να κάνει τον ίδιο τον εαυτό του, αλλά το αποτέλεσμα άξιζε τον ιδρώτα. Είναι τώρα ένα ελαφρύ και ευρύχωρο στούντιο με σαλόνι, δύο υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο που παραδέχεται ότι η Abbie την έχει αφήσει λίγο ζηλιάρη από το νέο χώρο του εφηβικού γιου της.

Προχωράω

Τα σχέδια έχουν έναν τρόπο αλλαγής, και το Μάιο του 2017 η οικογένεια μετακόμισε στην πατρίδα του Abbie στο Christchurch για να είναι πιο κοντά στην οικογένεια. «Όταν ανακαινίσαμε, σκεφτήκαμε ότι αυτό θα ήταν το σπίτι μας για πάντα», λέει ο Abbie. "Αν μαγικά μπορούσαμε να το πάρουμε μαζί μας πίσω στο Christchurch, θα είχαμε έναν κτύπο της καρδιάς."

Λέξεις από: Abbie Herniman. Φωτογραφία από: Rachel Dobbs.

Αφήστε Το Σχόλιό Σας

Please enter your comment!
Please enter your name here