Αυτή η κουζίνα Westmere συνδυάζει βιομηχανικό στιλ με κομψή σχεδίαση

Εμπνευσμένη από τη στιβαρή εξωτερική επένδυση, η κουζίνα αυτού του σπιτιού Westmere χρησιμοποιεί μια λεπτή παλέτα για να εξισορροπήσει μια σκληρή βιομηχανική άκρη

Αυτή η κουζίνα Westmere συνδυάζει βιομηχανικό στιλ με κομψή σχεδίαση

Σχεδιαστής: Λεόνι ο Στρουμέρ
Τοποθεσία: Westmere, Όκλαντ
Συνοπτική: Μια κουζίνα για να συνδεθείτε με τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους του σπιτιού.

Η Courtney Letica δεν έψαχνε μια περίπλοκη κουζίνα όταν ανακαίνισε το σπίτι του στο Ώκλαντ. "Δεν χρειάστηκα κάτι από το 2001: μια διαστημική οδύσσεια, αλλά χρειάστηκα μια κουζίνα που εξυπηρετούσε τέσσερις ξεχωριστές περιοχές - την πισίνα, την αυλή και την τραπεζαρία - για να δημιουργηθεί μια σύνδεση μεταξύ των ξεχωριστών εσωτερικών και εξωτερικών χώρων χώρους ", λέει.

Το εξωτερικό του σπιτιού διαθέτει μαύρη κάθετη επένδυση σανίδων και σανίδων και μπλοκ σκυροδέματος. Όταν ήρθε στο σχεδιασμό της κουζίνας, η Letica ήθελε να ακολουθήσει αυτή την παλέτα, φέρνοντας το βλέμμα του έξω μέσα.

Υπάρχουν πολλά γυάλινα τείχη στο σπίτι και η κουζίνα βλέπει από σχεδόν κάθε γωνία, συμπεριλαμβανομένου του κυρίως υπνοδωματίου επάνω. "Η κουζίνα έπρεπε να ταιριάζει και να γίνει ένα κομμάτι των επίπλων", λέει ο Letica. "Όπως συμβαίνει, είναι το καλύτερο κομμάτι των λειτουργικών επίπλων που έχω."

Η Letica συνεργάστηκε με τον σχεδιαστή κουζίνας Leonie von Sturmer για το έργο. Ο Von Sturmer τοποθετούσε την κουζίνα έτσι ώστε να λειτουργεί συμπαθητικά με τρεις υπάρχοντες φεγγίτες, παρέχοντας χώρο για δύο μενταγιόν πάνω από το νησί. Προσδιόρισε στιβαρά υλικά, συμπεριλαμβανομένου ενός σκληρού φορούν 12mm πορσελάνη benchtop νησί με μαρμάρινη εμφάνιση και έναν πάγκο από ανοξείδωτο χάλυβα στην περιοχή μαγειρέματος. Οι ενσωματωμένες χειρολαβές πόρτας πλήρους ύψους δημιουργούν μια καθαρή εμφάνιση και είναι εύκολο στη χρήση. Το εσωτερικό των συρταριών και των ντουλαπιών είναι μαύρο και συνδέεται με το προτιμώμενο σχέδιο της Letica.

Το τέλος του πάγκου πλησίον της πισίνας έχει μια άκρη του καταρράκτη, ενώ οι ματ μαύρες κάθετες ξύλινες σανίδες επικαλύπτουν τον πάγκο του νησιού και βλέπουν προς την τραπεζαρία, προσκρούουν στο εξωτερικό. Μια στέρεη ξύλινη μπάρα πάνω στο σαλόνι παρέχει μια θέση για περιστασιακά γεύματα. Ο Von Sturmer σχεδίασε επίσης ένα ντουλάπι για το καθιστικό, μια οπτική σύνδεση με τα έπιπλα κουζίνας.

Λέξεις : Penny Lewis. Φωτογραφία από : Jamie Cobel.

Αφήστε Το Σχόλιό Σας

Please enter your comment!
Please enter your name here